Oglasnik DODAJ OGLAS
naslovna strana 28.11.2020.

kategorije oglasa

NEKRETNINE

TURIZAM, PUTOVANJE

VOZILA

PLOVILA

POSAO

OSOBNI OGLASI

BIZNIS OGLASI

TEHNIKA

USLUGE, ZANATI

OPREMA, MATERIJAL

STROJEVI, ALATI

SPORT, HOBI, KNJIGE

ODJEĆA, NAKIT

BILJKE, ŽIVOTINJE

DOGAĐAJI, INFO

dodaj oglas

marketing

korisnici

POMOĆ

KONTAKT

.

pravila upotrebe web sitea MalaVrata.com

1. Za sve posjetitielje i korisnike web sitea MalaVrata.com vrijede ovdje prikazana pravila upotrebe. Korištenjem web sitea MalaVrata.com potvrđujete pristanak na navedena pravila upotrebe. Ukoliko u potpunosti ne prihvaćate navedena pravila upotrebe, nemojte koristiti ovaj site. MalaVrata.com zadržava pravo izmjene ovih pravila upotrebe u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Te izmjene stupaju na snagu trenutkom objave.

2. MalaVrata.com omogućava svojim posjetiteljima pretraživnje i objavljivanje malih oglasa ponude i potražnje roba te usluga. Za sadržaj, točnost, potpunost i istinitost podataka objavljenih u oglasima, odgovornost snose osobe koje su ih objavile. Autori oglasa također odgovaraju i za kvalitetu, sigurnost i legalnost ponuđenih roba i usluga te za sam kupoprodajni proces. MalaVrata.com ne preuzima nikakvu odgovornost za podatke koje oglašivači objave u oglasima, niti za moguće zlouporabe objavljenih podataka, kao ni za posljedice akcija koje su nastale na osnovu objavljenih podataka. MalaVrata.com ne jamči da stranice ovog sitea neće sadržavati greške niti garantira da će uvijek biti dostupne korisnicima. MalaVrata.com zadržava pravo izmjene svih sadržaja na ovom web siteu, u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. MalaVrata.com ne snosi odgovornost ni za kakve posljedice proizišle iz tih izmjena. MalaVrata.com ne snosi odgovornost za štetu, gubitak ili ozljedu nastalu korištenjem stranica ovog sitea i podataka na njima ili korištenjem stranica na koje vode linkovi s ovih stranica.

3. Objavljivanjem oglasa na siteu MalaVrata.com, suglasni ste da vas mogu kontaktirati sve osobe koje to žele, koristeći kontaktne podatke (e-mail adresa, telefonski broj) sadržane u vašem oglasu. IP adresa uređaja s kojega se pristupilo siteu MalaVrata.com i vrijeme pristupanja siteu, mogu se iskoristiti za otkrivanje identiteta posjetitelja. IP adresa uređaja s kojega se dodao oglas i vrijeme dodavanja oglasa, mogu se iskoristiti za otkrivanje identiteta autora oglasa. Kolačići (Cookies) se koriste za prikupljanje podataka o posjetama. Više o skupljanju podataka saznajte u pravilima privatnosti.

4. Objavljivanjem oglasa obvezujete se da ćete odgovarati na upite ostalih korisnika. Objavljivanjem oglasa obvezujete se da ćete izbrisati oglas ako postane nevažeći. Podatci objavljeni u malim oglasima smiju se koristiti samo na način koji je u skladu s ovim pravilima upotrebe, a njihovo korištenje u druge svrhe nije dopušteno. Zabranjeno je ometanje rada sitea MalaVrata.com, zlouporaba podataka objavljnih u malim oglasima ili korištenje ovog sitea za bilo kakvu nelegalnu aktivnost. Zabranjeno je kopiranje, bez prethodnog odobrenja, sadržaja objavljenih na stranicama ovog sitea i objavljivanje tog sadržaja drugdje.

5. Ako želite ponoviti oglas, prije toga izbrišite stari oglas. Jednom, kad su oglasi istekli ili izbrisani, ne može im se više pristupiti putem sitea MalaVrata.com. MalaVrata.com ne snosi odgovornost za eventualne tehničke ili ljudske pogreške koje su moguće pri zaprimanju, obradi i prikazu oglasa. MalaVrata.com ima pravo u svakom trenutku ne objaviti ili izmijeniti ili izbrisati bilo koji oglas - i to bez najave i objašnjenja - a naročito se to odnosi na:
- oglase koji su zlonamjerni, uvredljivi, diskriminirajući, vulgarni ili nezakoniti
- oglase koji su dodani u pogrešnu ili neodgovarajuću kategoriju
- oglase koji su nepotpunog, nesuvislog ili nerazumljivog sadržaja
- oglase koji sadrže programski kod
- oglase koji sadrže neprimjerene slike ili su neprimjereni na bilo koji drugi način
- oglase koji sadrže ponovljene znakove u svrhu isticanja oglasa (npr. !!, --, **, ++)
- oglase koji sadrži podatke drugih osoba bez njihova znanja i pristanka
- oglase koji sadrže netočne, nepotpune ili tuđe kontaktne podatke
- oglase kojima se nagovara posjetitelje na oglašavanje na sajtovima ili medijima slične namjene
- oglase u kojima se zajedno oglašava više roba i/ili usluga koje ne pripadaju u istu kategoriju
- sadržajem slične oglase u kojima se oglašava ista roba ili usluga
- dva ili više puta objavljene identične ili slične oglase (tzv. duple) - bilo da se ponavljaju u samo jednoj kategoriji i lokaciji ili u više kategorija i lokacija

Ova pravila upotrebe vrijede od 15.02.2011.
dodaj oglas | pravila privatnosti | pravila upotrebe | site map
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Za nastavak korištenje ove stranice, potrebno je složiti se s upotrebom kolačića.
SLAŽEM SEViše informacija