Oglasnik DODAJ OGLAS
naslovna strana 30.11.2020.

kategorije oglasa

NEKRETNINE

TURIZAM, PUTOVANJE

VOZILA

PLOVILA

POSAO

OSOBNI OGLASI

BIZNIS OGLASI

TEHNIKA

USLUGE, ZANATI

OPREMA, MATERIJAL

STROJEVI, ALATI

SPORT, HOBI, KNJIGE

ODJEĆA, NAKIT

BILJKE, ŽIVOTINJE

DOGAĐAJI, INFO

dodaj oglas

marketing

korisnici

POMOĆ

KONTAKT

.

pravila privatnosti

1. Kontaktni podaci (email adresa, telefonski broj) koji se upisuju pri predaji oglasa dostupni su svim korisnicima Interneta kako bi vas mogli kontaktirati.

2. IP adresa računala sa kojega se predaje ogas i vrijeme upisivanja oglasa mogu se iskoristiti za otkrivanje identiteta osoba koje upisuju zlonamjerne i/ili lažne oglase.

3. Kolačići (Cookies) se koriste za prikupljanje podataka o posjetama.

4. Surađujemo s tvrtkama za oglašavanje koje poslužuju oglase trećih strana na našoj web lokaciji. Te tvrtke mogu putem kolačića saznati razne podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetama ovoj i drugim web lokacijama. Cilj im je saznati što više o Vašim interesima kako bi prikazali reklame proizvoda i usluga za koje smatraju da bi Vas zanimali:
  • Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na ovoj web lokaciji.
  • Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu.
  • Korisnici mogu saznati o deaktiviranju korištenja DART kolačića klikom na link: pravila privatnosti Google oglasa i oglasne mreže.
  • Za više podataka kliknite ovdje: DoubleClick DART kolačić.
dodaj oglas | pravila privatnosti | pravila upotrebe | site map
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Za nastavak korištenje ove stranice, potrebno je složiti se s upotrebom kolačića.
SLAŽEM SEViše informacija