Oglasnik DODAJ OGLAS
naslovna strana 29.11.2020.

kategorije oglasa

NEKRETNINE

TURIZAM, PUTOVANJE

VOZILA

PLOVILA

POSAO

OSOBNI OGLASI

BIZNIS OGLASI

TEHNIKA

USLUGE, ZANATI

OPREMA, MATERIJAL

STROJEVI, ALATI

SPORT, HOBI, KNJIGE

ODJEĆA, NAKIT

BILJKE, ŽIVOTINJE

DOGAĐAJI, INFO

dodaj oglas

marketing

korisnici

POMOĆ

KONTAKT

.

pomoć

1. Postavljanje oglasa

Novi oglas postavljate tako da na izborniku sa lijeve strane ekrana kliknete na link POSTAVLJANJE OGLASA. Na slijedećim stranicama popunjavate obrazac podacima koji su vezani uz vaš oglas - kontaktni podaci, tekst oglasa itd.

2. Istek i brisanje oglasa

Mali oglasi traju 6 mjeseci, ali mogu se izbrisati i prije isteka tog roka. Oglasi se brišu tako da ih pronađete, kliknete na detaljan prikaz oglasa (slika oglasa ili slika slagalice - puzzle), te na vrhu detaljnog prikaza kliknete na link - brisanje oglasa. Za brisanje je potrebno znati PIN-a koji je odabran pri unosu oglasa.

3. Pretraživanje oglasa

Postojeće oglase pretražujete tako da u središnjem dijelu naslovne stranice ili na izborniku sa lijeve strane ekrana kliknete na naziv kategorije oglasa koji vas zanimaju. Na slijedećoj stranici odaberete potkategoriju oglasa koja pobliže odgovara onome što vas zanima te županiju ili regiju. Nakon toga će se pojaviti lista oglasa koju dalje možete filtrirati po mjestu, vrsti oglasa itd. korištenjem opcija prikazanih iznad liste oglasa. Oglase možete pretraživati i tako da traženi pojam upišete u tražilicu i kliknete 'traži'.

4. Reklamiranje

Više o reklamiranju na oglasniku Mala vrata saznat će te tako da na izborniku sa lijeve strane ekrana kliknete na link MARKETING I REKLAME.

5. Korisnički računi

Korisnički račun potreban je prilikom reklamiranja na oglasniku Mala vrata. Pregled postoječeg korisničkog računa vrši se tako da na izborniku sa lijeve strane ekrana kliknete na link KORISNIČKI RAČUNI. Potom upišete broj vašeg korisničkog računa, pripadajući PIN te kliknete na dugme prijava.

6. Zaboravljeni PIN

PIN (eng. Personal Identification Number - Osobni Identifikacijski Broj) vam omogučava da izbrišete vaš oglas ili koristite pregled korisničkog računa. Ukoliko ste ga zaboravili ili zagubili kliknite na slijedeći link - Zaboravili ste PIN?

dodaj oglas | pravila privatnosti | pravila upotrebe | site map
Ova stranica koristi kolačiće (cookies). Za nastavak korištenje ove stranice, potrebno je složiti se s upotrebom kolačića.
SLAŽEM SEViše informacija